Tweede plaats voor Beiler TS-HD wedstrijdploeg in Zwinderen

donderdag 22 juni 2017

Zwinderen - Op zaterdag 18 april werd er in Zwinderen een provinciale vaardigheidstoets in de klasse TS-HD gehouden. Ook de TS-HD wedstrijdploeg van Beilen heeft aan deze toets deelgenomen. 

Er was een scenario bedacht waarbij er in een bedrijfsloods van een agrarisch bedrijf brand was uitgebroken. Een heftruck in de loods was in brand gevlogen en het vuur was overgeslagen naar enkele aardappelkisten. Twee medewerkers waren door de brand ingesloten in de sorteerruimte van de lopende band. Gelukkig was de sorteerruimte uitgevoerd als overdrukcabine waardoor de medewerkers geen direct gevaar liepen door de rook. Echter wanneer de stroom van de schuur door de brandweer werd afgesloten dan viel de overdruk weg en liepen de medewerkers wel direct gevaar.

De Beiler wedstrijdploeg wist met hun aanpak een uitstekende tweede plaats te behalen. Omdat er van de 10 spelende ploegen slechts 3 door gingen naar de volgende ronde mag Beilen aantreden op 20 mei bij de 1e ronde gewestelijke vaardigheidstoets in Rolde.

Ploeg:
Bevelvoerder - C. Seidel
Nummer 1 - I. Oosting
Nummer 2 - E. Zwiers
Nummer 3 - A-J. Romeyn
Nummer 4 - D. Groen
Chauffeur - G. Snippe

Uitslag:
1* - Eelde
2* - Beilen
3* - Klazienaveen
4 - Meppel - 2
5 - Meppel - 1
6 - Assen-West
7 - Dwingeloo
8 - Peize
9 - Veenhuizen
10 - Vries